В наш час вирішення проблем стало набагато простішим. Виникло питання? Інтернет допоможе знайти відповідь. За деякими даними 70% людей в першу чергу використовують всесвітню павутину для отримання інформації, яка їм потрібна.

Існують спеціальні сайти, які можуть зробити життя в певній країні значно легшим. Сьогодні поговоримо про кілька корисних польських сайтів.

Jakdojade.pl 

Для тих, хто користується громадським транспортом, цей сайт — цінна знахідка. Він допоможе швидко зорієнтуватися на незнайомій місцевості. Спершу потрібно вибрати місто, в якому ви перебуваєте. Впишіть адресу, до якої вам потрібно дістатися. Точка, на якій ви знаходитеся буде визначена автоматично. Після вказаної інформації, сервіс покаже вам можливі варіанти доїзду.  Додаток можна завантажити на телефон.

pkp.pl

Тут ви знайдете все про польські залізниці. Тут є розклад руху усіх поїздів. Якщо ви любите подорожувати цим видом транспорту, додаток стане вам в нагоді.

allegro.pl

Вам потрібно щось купити чи продати? Ловіть посилання на найбільший польський інтернет-аукціон.Тут величезна кількість пропозицій як від компаній, так і просто людей. Тут можна купити не лише нові, а й вживані речі. Способи оплати також зручні. Платіть онлайн або готівкою. 

olx.pl
Всім нам знайомий olx в польській версії. Тут ви зможете знайти житло, роботу, купувати всілякі речі (від автомобілів до підручників). Є навіть спеціальна категорія «Otdam za darmo» (Віддам безкоштовно). Цікавою категорією також є «Zamienię» (Обміняю), де можна обмінятися товарами. 

gumtree.pl

Ще більше оголошень!  Головний конкурент попереднього сайту. Тут ви знайдете велику кількість оголошень щодо роботи, житла, продажу / покупки товарів та всіляких послуг.
Зберігайте, користуйтеся та робіть буденні справи простішими 🙂

Leave a Reply