Похолодало, прийшла осінь, а з нею й інфекційні захворювання та простуда. Річ неприємна і з нею потрібно боротися. Не всі ліки за кордоном можуть бути нам відомими. Саме тому сьогодні поговоримо про дієві ліки, які можна придбати у Польщі за доступною ціною.

🔹 Турбує закладений ніс та нежить? Приблизно за 19,95 зл. можна придбати Otrivin0,1%. Для дітей є трішки дорожчі варіанти — Otrivindladzieci 0,05% та Disnemar.
Крім цього всього за 15 зл. можна придбати аерозоль AcatarControl.

🔹 З’явилися перші симптоми застуди? Купуйте GripexHOT (21 зл. — 12 пакетиків). Існує й більш потужний препарат — GripexHotMAX за 23 зл.
У випадку грипу досить популярним є VicksAntigrip. 10 таблеток вартують 22 зл. Всім знайомий TherafluExtraGrip також можна придбати у Польщі за 23 зл.. 
Серед більш бюджетних варіантів оптимальним є препарат Scorbolamid. 20 таблеток цього препарату обійдуться у 11 зл.
Якщо ви  надаєте перевагу аспірину, в Польщі ви можете купити препарат за 19 зл. 

🔹 В осінній холодний час для профілактики потрібно збільшувати рівень вітаміну С в організмі. Зробити це допоможе Rutinoscorbin. 90 драже обійдеться всього у 10 злотих, а користі отримаєте силу-силенну.
LEVITC 1500 OLIMP є ще одним ефективним помічником у посиленні захисних функцій огранізму. 30 капсул коштують 20 зл.
Великою популярністю користується препарат GOLD-VitC 1000-ForteOLIMP (60 капс). Коштує він вдвічі дорожче, порівняно з іншими препаратами, однак  чудово захищає організм від вірусів. 

🔹 На сьогоднішній день ринок пропонує величезну кількість різних препаратів. Вибрати оптимальний варіант буває досить складно, однак аптекарі завжди готові допомогти і проконсультувати щодо усіх питань.
Бережіть себе, а у випадку хвороби не чекайте її загострення. Краще подолати вірус на початковому етапі і не дозволити йому поширюватися. А ще краще звернутися за консультацією до фахівця.

P.S. Не забувайте про можливість зекономити, повернувши податок VAT.  Деталі у статті

Leave a Reply