Через стрімке поширення коронавірусу, більшість торговельних мереж Польщі скоротили кількість робочих годин. Однак наближається Великодень, і магазини вирішують підкорегувати свій графік.

Спочатку про продовження робочого часу повідомила Бедронка, а за нею й Lidl та Kaufland.
Мережі вводять додаткові години через нещодавно введені обмеження максимальної кількості покупців, які можуть одночасно перебувати в магазині. На даний момент кількість не має перевищувати трикратну кількість кас. 

Нижче подаємо графік роботи деяких торгових мереж на час Великодня.

Ще з 2 квітня більшість магазинів мереж Бедронка та Lidl працюють в режимі 6:00-24:00.А з 7 по 10 квітня, Бедронка буде відчинена цілодобово. 

Якщо вас зацікавить графік роботи котрогось з магазинів мережі Lidl, то цю інформацію ви можете знайти на офіційному веб-сайті Lidl.pl

Kaufland також змінив робочі години. З 2 квітня всі магазини працюватимуть з 6 ранку до 23 вечора. Також не забувайте, що в Lidl одночасно може перебувати не більше 15-20 покупців, які обов’язково повинні одягати одноразові рукавички (знаходяться на вході в магазин).
Також важливо пам’ятати, що 5 квітня буде однією з тих неділь у 2020 році, коли в Польщі буде дозволена недільна торгівля.

Leave a Reply