Ще не знаєте де святкувати Новий рік? Підказуємо, Варшава — чудовий варіант.

Хоча феєрверків цього року не буде, жителів і гостей столиці чекає 5 годин веселощів. Центр буде перекритий, а головна сцена вже встановлена.

Святкування Нового року у Варшаві щоразу перетворюється у цікаве та яскраве дійство. 31-го опівночі учасники заходу побачать лазерне шоу.Оскільки центр буде перекритий, рекомендують використовувати громадський транспорт.

Також усіх чекають виступи польських зірок, серед котрих Bajm, Perfect, Kombii, Blue Cafe i Pectus, a також Edytę Górniak, Aleksandrę Gintrowską та інші.  Їх виступи доповнюватимуть танцювальні групи. Концерт почнеться о 19:00.

Також буде відкрито новорічний павільйон з безліччю розваг. Оформлення планується у стилі чарівної країни з квітами та зеленню. Тут можна буде відвідати зону макіяжу, малювання світлом, фото в кулі зі снігом. Можна буде навіть позмагатися за призи.

Як дістатися додому, не турбуйтеся. Після півночі рейсуватимуть автобуси, трамваї та метро.
Крім спеціально організованої новорічної програми, у Варшаві є багато цікавих місць, які можна відвідати: музеї, парки, тематичні кафе, науковий центр Коперника, аквапарк. Тут ви знайдете будь-що на свій смак.

Щасливого Нового року 🙂

Leave a Reply