В соцмережах часто зустрічається питання “Де в Польщі знайти хорошого лікаря, який розмовляє українською чи російською?”
Для того, хто не знає польської, такий варіант обслуговування є кращим, адже порозумітися з лікарем значно простіше. Знайти такого фахівця допоможуть певні сайти, про які поговоримо далі.

🔹 znanylekarz.pl
Тут представлений великий вибір польських лікарів, які володіють різними мовами, в тому числі російською чи українською.

Це своєрідна база даних усіх польських медичних фахівців. Користуватися сайтом досить легко. Вкажіть своє місто проживання і сервіс запропонує вас варіанти фахівців.

Ви зможете записатися на прийом, знайти лікаря, який працює за NFZ та прочитати відгуки клієнтів.

🔹  medicover.com

Медіковер — це великий медичний центр, який надає широкий спектр послуг. Сайт пропонує пошук лікаря за знанням мови.

🔹  veritamed.com 

Це сайт приватної медичної клініки. Розділ «Наші фахівці» надає відомості про персонал, включаючи володіння іноземною мовою. Однак клініка надає лише платні послуги.

🔹 przychodnia.szpitalzelazna.pl

Установа знаходиться у Варшаві. Медичну допомогу можна отримати за додаткову плату і безкоштовно (якщо ви застраховані у системі NFZ).

В цілому, в соціальних мережах можна знайти велику кількість інформації щодо різних питань. Зокрема Facebook є дуже популярною соцмережею у Польщі. Як варіант, ви завжди знайдете готових поділитися досвідом людей, які перебували в аналогічній ситуації. Вони можуть порекомендувати хорошого лікаря.

Leave a Reply