Flixbus є найбільшим і найдешевшим автобусним перевізником Європи.

Німецька компанія, яка власне й здійснює дешеві автобусні пасажирські перевезення офіційно вийшла на ринок України. Як вигідно подорожувати, скільки коштують квитки і куди можна доїхати — читайте в нашій статті.

🔹 Як купити і оплатити квиток?

Найбільш зручним способом є бронювання квитка на офіційному сайті FlixBus. Вартість квитків на міжнародні автобусні перевезення стартує від 5 євро. Для того, щоб купити квиток за найбільш вигідною ціною потрібно здійснювати бронь заздалегідь. Після цього ви отримаєте підтвердження бронювання на адресу електронної пошти.
Існують різні варіанти здійснення оплати: банківською картою, розрахунок готівкою, або ж придбання квитка у торгових точках. 

🔹 На які рейси можна забронювати квитки?

На даний момент існують рейси з Києва, Львова, Житомира та Рівного. Всі доступні для бронювання маршрути ви можете знайти пошуком в додатку FlixBus і на офіційному сайті.

Наприклад: зі Львова та Києва можна поїхати до Кракова, Відня, Праги, Будапешта, Ессен і багатьох інших популярних міст.

Якщо ви плануєте подорож групою, то можна забронювати цілий автобус з водієм. Автобус забере вас біля вхідних дверей будинку і буде слідувати обраному вами маршруту.

🔹 Який багаж можна взяти з собою?

Пасажир має право на безкоштовне перевезення однієї одиниці ручної поклажі і однієї одиниці багажу. Щоб уникнути плутанини, вкажіть на багажі своє ім’я та адресу.

Пам’ятайте, що габарити ручної поклажі не повинні перевищувати 4х30х18 см, а її вага — 7 кг. Всі цінні речі варто перевозити в ручній поклажі.

Габарити багажу: максимальні розміри — 80x50x30 см, вага — 20 кг.

🔹 Як обладнані автобуси FlixBus?

Автобуси FlixBus є дійсно сучасними та зручними. Наявні кондиціонери, туалети, лампи для читання, безкоштовний Wi-Fi і зручні крісла з додатковим простором для ніг. Крім того, під час подорожі вам запропонують снеки і напої. У деяких автобусах є навіть розетки і медіацентр з фільмами і музикою.

Leave a Reply