Виїзд за кордон по навчанню, туризму чи роботі має один мінус — розлука з рідними. Для кожного з нас важливо залишатися на зв’язку з дорогими людьми.
Відразу ж постає питання вартості, адже дзвінки за кордон завжди були дорожчими, ніж всередині країни. Однак кожен може знайти спосіб зекономити, адже різні оператори мобільного зв’язку пропонують різні тарифи та вигідні пакети послуг.
Сьогодні розглянемо декілька найбільш популярних.

Насамперед необхідно зазначити, що телефонний код для дзвінків в Польщу — (+48). Саме з нього повинен починатися будь-який номер.

🔹 Скільки коштує дзвінок з Київстару?
▪️ Оператор пропонує послугу «Улюблені країни». Можна вибрати до 3 різних держав, дзвінки в які коштуватимуть всього 0,80 грн за хвилину. Абонентської плати немає, однак існують інші витрати (підключення кожної країни — 5 грн одноразово; вартість з’єднання при кожному новому з’єднанні — 2 грн).
▪️ Також існує можливість підключення пакету «На інші мобільні та за кордон». Ви отримаєте 30 хвилин для дзвінків на будь-які номери Польщі, Італії. Росії за 15 гривень на місяць. Або ж 100 хвилин за 30 грн/міс. До того ж плата за з’єднання відсутня.

🔹 Вигідна послуга від Лайф (Lifecell)
▪️ Даний оператор пропонує послугу “Міжнародна вигода”. Сплачуючи 60 грн/міс Ви отримаєте 150 хв на 30 днів для дзвінків до Росії, Польщі, Італії та інших країн.

🔹 Вартість дзвінка з МТС (Водафон)
▪️ Оператор пропонує послугу “Польща на зв’язку”. За 35 грн/міс Ви отримаєте 100 хв та 100 SMS на мобільні номери Польщі: T-Mobile/Heyah та Play. Вартість 1 хвилини розмови становитиме 35 коп.
▪️ Також є можливість підключити послугу “Безліміт за кордон”. Ви отримаєте безлімітні дзвінки за кордон та вільне спілкування з абонентами Польщі (T-Mobile/Heyah) та Росії (МТС). Щомісячна плата становитиме 35 грн + 3 грн у день користування.

Щоб дзвінки в Польщу обходилися якомога дешевше необхідно визначитися з необхідним обсягом хвилин та видами послуг. Будьте постійно на зв’язку з рідними й говоріть з ними без меж за адекватну плату.

Leave a Reply