Сьогодні важко уявити своє життя без мобільного телефону та корисних сервісів. Гаджет часто може виручити у певних ситуаціях, особливо у чужій країні. Оскільки мобільні телефони стали універсальними помічниками в повсякденному житті, щороку виходить все більше корисних і зручних програм.
Пропонуємо Вам ознайомитися зі списком мобільних додатків, які точно стануть у пригоді під час перебування у Польщі.

🔹 ТРАНСПОРТ

▪️ Koleo. Якщо ви плануєте подорож чи поїздку, цей додаток неодмінно стане у нагоді. Він допоможе підібрати маршрут і придбати квитки.

▪️ Bilkom — це своєрідний інформаційний сервіс залізничних перевезень. Він охоплює усіх польських залізничних пасажирських перевізників. З його допомогою Ви легко зможете знайти потрібний маршрут та перевірити поточний час відправлення/прибуття потяга.

🔹 ПОКУПКИ

▪️ Сeneo — додаток, створений для порівняння цін на предмети побуту, техніку або навіть одяг. Серед інших його функцій: великий вибір продуктів з найбільших інтернет-магазинів, можливість безпосередньої покупки прямо через додаток, а також щоденні акції на обрані продукти.

▪️ Moja Gazetka — чудовий додаток, який є дуже популярним у Польщі. Він об’єднує рекламні газети усіх основних торгових мереж.
▪️ Blix — допоможе знайти товари за знижкою. Ви будете в курсі усіх акцій таких магазинів як Biedronka, Lidl, Tesco тощо.

🔹 ВЧИМО ПОЛЬСЬКУ

▪️ Польська мова за 7 уроків. Користуючись цією програмою Ви зможете швидко вивчити основи польської мови. Є уроки щодо граматики, до того ж  з ілюстрованими прикладами. А для перевірки знань Вам буде запропоновано виконати вправи.

🔹 ПОСИЛКИ

▪️  TravelPost. Принцип роботи цього додатку дещо нагадує Blablacar. Відмінність у тому, що подорожуватимете не ви, а ваша посилка. Ви зможете знайти мандрівника, який за невелику винагороду готовий передати необхідний багаж.

🔹 ДЛЯ ВОДІЯ

▪️ Yanosik. Якщо Ви подорожуєте Польщею автомобілем, то цей додаток однозначно буде для вас корисним. Він показує місця ДТП, заблокований рух та розміщення поліцейських радарів. Якщо бажаєте уникнути заторів — завантажуйте та користуйтеся цим корисним додатком.

Leave a Reply